Anmälan utställare

Inbjudan till Lillerudsdagarna 2022!

Välkommen att delta som utställare på årets Lillerudsdagar 2022! Som vanligt kommer det bli en härlig blandning av aktiviteter, utställningar, djur och försäljning.

Landsbygdsmässan Lillerudsdagarna

Lillerudsdagarna är en landsbygdsmässa där konsumenter kan möta värmländska företagare och föreningar, stora som små.

Besökarna ska IMG_3723mötas av den mångfald och det utbud som Värmlands landsbygd har att erbjuda. Barnen ska få möjlighet att klappa djur och de vuxna ska kunna köpa och informera sig om varor och tjänster med värmländskt ursprung.

Vem är du som utställare?

Alla som berikar och utvecklar Värmland och värmländsk landsbygd är välkomna att ställa ut under Lillerudsdagarna.

Det kan vara du som producerar varor eller tjänster med sitt ursprung i Värmland eller din förening och organisation som på sitt sätt bidrar till att berika, utveckla och vitalisera länet. Ni är alla välkomna.

Om du har förslag på utställare, skriv dem under ”Övrigt” i din anmälan så får de vara med på Lillerudsdagarna 2022 utan avgift OM de inte varit med tidigare år.

Så här tänker vi marknadsföra Lillerudsdagarna 2022:

  • lillerudsdagarna.se står ni med under utställare med länk till er hemsida
  • Evenemanget Lillerudsdagarna på Facebook
  • Fototävling #lillerudsdagarna på sociala medier
  • Annonser i dagstidningar, Dag för dag kalendern 2022
  • Information på ljustavlorna vid Karlstads och ev Grums infarter i augusti
  • Reklam vid E18
  • Pressinformation

Välkommen till Lillerudsdagarna 2022!

Information och anmälan

Monter

I år kommer alla montrar att bli placerade utomhus både pga lokalbrist och ur smittskyddshänseende.

Priset skiljer sig beroende på storlek och verksamhet, detta framgår i anmälningsformuläret. Beställer ni en monter Small ingår 2 utställarkort (entrébiljetter) Medium=4 st och Large=6 st

Fredag 26/8 mellan 14-16 rekommenderar vi att ni ställer iordning montern. Vi ser gärna att den är bemannad mellan 9-16 båda dagarna.

Parkering för utställare
Under öppethållande mellan kl. 10-16 ska det inte vara några bilar på utställningsområdet. Parkering för utställare finns anvisat bakom ladugården/svinhuset och på övningsplanen nedanför svinhuset, där kommer det finnas gott om plats för t ex hästtransporter.

El
För dig som vill ha el till din monter, kryssa i det i anmälningen. Kom ihåg att ta med egen (Obs! godkänd) skarvsladd från uttag till monter. Det är viktigt att du anger i anmälan vilket elbehov du har.

Vatten
Inom området finns på ett flertal ställen tillgång till vatten för avhämtning.

Information
Under Lillerudsdagarna finns en bemannad INFORMATION i maskinhallens sydvästra hörn. Här kommer vi finnas mellan kl. 14-18 på fredag och kl. 07.30-16.30 under hela helgen. Här finns också tillgång till sjukvårdspersonal.

Anmälan
Du anmäler dig enklast via länken nedan. Du kan även fylla i din anmälan för hand och skicka per post till: Lillerudsdagarna, Lillerud, 664 94 Vålberg.

Anmälningsavgiften faktureras. Återbetalning kan ske om avbokning görs senast 29 juli.

Tillstånd
Varje utställare ansvarar själv för att ta reda på samt söka de ev. tillstånd som krävs för den aktuella utställningen/aktiviteten.

Städning
Varje utställare ansvarar för att hålla rent och snyggt vid sin monter under Lillerudsdagarna. Efter stängningsdags på söndag ska all utrustning tas bort. Sopor kastas på anvisad plats. Sopkärl till den egna montern går att beställa.

Anmälningsdatum
Senast 12 juni 2022.

Kontakt:
Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss via lillerudsdagarna@lillerud.se eller ringa på 076-7764809

OBS! Renodlad försäljning av mat och dryck avsett att förtäras på plats avtalas under andra villkor än de beskrivna. Kontakta oss på lillerudsdagarna@lillerud.se

Klicka här för anmälan