Anmälan utställare

Klicka här för anmälan

Inbjudan till Lillerudsdagarna 2022!

Välkommen att delta som utställare på årets Lillerudsdagar 2022! Som vanligt kommer det bli en härlig blandning av aktiviteter, utställningar, djur och försäljning.

Landsbygdsmässan Lillerudsdagarna

Lillerudsdagarna är en landsbygdsmässa där konsumenter kan möta värmländska företagare och föreningar, stora som små.

Besökarna ska IMG_3723mötas av den mångfald och det utbud som Värmlands landsbygd har att erbjuda. Barnen ska få möjlighet att klappa djur och de vuxna ska kunna köpa och informera sig om varor och tjänster med värmländskt ursprung.

Vem är du som utställare?

Alla som berikar och utvecklar Värmland och värmländsk landsbygd är välkomna att ställa ut under Lillerudsdagarna.

Det kan vara du som producerar varor eller tjänster med sitt ursprung i Värmland eller din förening och organisation som på sitt sätt bidrar till att berika, utveckla och vitalisera länet. Ni är alla välkomna.

Om du har förslag på utställare, skriv dem under ”Övrigt” i din anmälan så får de vara med på Lillerudsdagarna 2022 utan avgift OM de inte varit med tidigare år.

Så här tänker vi marknadsföra Lillerudsdagarna 2022:

  • lillerudsdagarna.se står ni med under utställare med länk till er hemsida
  • Evenemanget Lillerudsdagarna på Facebook
  • Fototävling #lillerudsdagarna på sociala medier
  • Annonser i dagstidningar, Dag för dag kalendern 2022
  • Information på ljustavlorna vid Karlstads och ev Grums infarter i augusti
  • Reklam vid E18
  • Pressinformation

Välkommen till Lillerud och Lillerudsdagarna 2022!

Hälsningar Lillerudsgymnasiet

Information och anmälan

Monterbyggande

Vi rekommenderar att ni ställer i ordning er monter under fredagen mellan kl. 14-18. Även om Lillerudsdagarna har öppet mellan kl. 10-16 på lördag och söndag vet vi av erfarenhet att en del besökare inte orkar vänta ända till kl. 10. Så se till att montern är klar redan till kl 09.00 när de första köp- och informationssugna knackar på! Vi kommer att finnas på området från kl. 07.30 under hela helgen. Under öppettiden bör montrarna vara bemannade och de bör inte rivas före stängningsdags.

Parkering för utställare
Under öppethållande mellan kl. 10-16 ska det inte vara några bilar på utställningsområdet. Parkering för utställare finns anvisat bakom ladugården och svinhuset och på den nya övningsplanen nedanför svinhuset, där kommer finnas gott om plats för t ex hästtransporter.

El
För dig som vill ha el till din monter, kryssa i det i anmälningen. Kom ihåg att ta med egen (Obs! godkänd) skarvsladd från uttag till monter. Det är viktigt att du anger i anmälan vilket elbehov du har.

Vatten
Inom området finns på ett flertal ställen tillgång till vatten för avhämtning.

Information
Under Lillerudsdagarna finns en bemannad INFORMATION i maskinhallens sydvästra hörn. Här kommer vi finnas mellan kl. 14-18 på fredag och kl. 07.30-16.30 under hela helgen. Här finns också tillgång till sjukvårdspersonal.

Anmälan
Du anmäler dig enklast via vår hemsida www.lillerudsdagarna.se under fliken Anmälan utställare. Du kan även fylla i din anmälan för hand och skicka per post till: Lillerudsdagarna, Lillerud, 664 94 Vålberg.

Anmälningsavgiften faktureras. Återbetalning kan ske om avbokning görs senast 29 juli.

Tillstånd
Varje utställare ansvarar själv för att ta reda på samt söka de ev. tillstånd som krävs för den aktuella utställningen/aktiviteten.

Städning
Varje utställare ansvarar för att hålla rent och snyggt vid sin monter under Lillerudsdagarna. Efter stängningsdags på söndag ska all utrustning tas bort. Sopor kastas på anvisad plats. Sopkärl till den egna montern går att beställa.

Anmälningsdatum
Vi behöver ha in din anmälan senast 12 juni 2022.

Kontakt:
Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss via lillerudsdagarna@lillerud.se eller ringa på 072-540 97 72.

OBS! Renodlad försäljning av mat och dryck avsett att förtäras på plats avtalas under andra villkor än nedan beskrivna. Kontakta oss på lillerudsdagarna@lillerud.se

 Till anmälan